Sportlessen A&D Sport in ‘t Haarhuus

Wil je fitter, mobieler of sterker worden, maar voel je je niet thuis in een drukke sportschool? Dan zijn de sportlessen van A&D Sport in ’t Haarhuus perfect voor jou! Anne en Dimitri zijn goede vrienden met een gedeelde passie voor sporten en zij willen deze graag met jou delen. Bij A&D Sport in ’t Haarhuus kun je sporten op je eigen niveau, in een ontspannen omgeving.

SCHALKHAAR – Anne geeft al jaren les in Schalkhaar en heeft er lange tijd gewoond. Ze kent het dorp en zorgt met haar ervaring voor een vertrouwde en persoonlijke sfeer in de lessen. Dimitri houdt van de gemoedelijkheid van een dorp en vindt het geweldig om mensen te helpen hun sportieve doelen te bereiken.

De Kettlebelltraining bij A&D Sport is ideaal voor kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Met gerichte oefeningen werk je aan je hele lichaam. Perfect als je sterker wilt worden en tegelijkertijd vet wilt verbranden.

Kickboksen is dé manier om je conditie te verbeteren, je spieren te versterken en stress te verminderen. Het is een uitdagende, maar leuke workout die geschikt is voor iedereen, ongeacht je ervaring.

De fittraining bij A&D Sport is een afwisselende mix van cardio, kracht en flexibiliteit. Of je nu je conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, deze les biedt alles wat je nodig hebt om je fitter te voelen.

‘Wij begrijpen dat een sportschool niet voor iedereen de juiste plek is’, zegt Anne. ‘Daarom hebben wij bij A&D Sport een omgeving gecreëerd waar je je direct op je gemak voelt. Of je nu komt om fitter te worden of gewoon voor de gezelligheid, wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt! Kom sporten en ervaar zelf hoe leuk en laagdrempelig sporten kan zijn!’

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan: aendsport.trainin.app

Deel via