Kom gezellig buurten bij Dimence/Transfore en COA!

Zaterdag 28 september a.s. is het burendag: dé dag waarop de buurt gezellig samenkomt en elkaar ontmoet. De redactie ontving een uitnodiging van Dimence Groep: iedereen die op of om het Brinkgreventerrein woont is zaterdag van harte welkom om te buurten.

SCHALKHAAR – Tussen 10.00 uur en 12.30 uur is er van alles te doen op het Brinkgreventerrein. Kinderen kunnen knutselen en wandelen met ezels. Cliënten laten hun zelfgemaakte producten zien en er zijn rondleidingen over het prachtige Brinkgreventerrein. Uiteraard staat er koffie, thee en iets lekkers klaar bij restaurant de Steerne.

Alle terrein- en buurtbewoners – van jong tot oud – zijn op zaterdag 28 september van 10.00 uur tot 12.30 uur van harte welkom! Aanmelden voor de Burendag bij Dimence is niet nodig!

Asielzoekerscentrum
COA stelt het wel op prijs als u zich van tevoren aanmeldt voor de Burendag op azc Schalkhaar. Stuur bij interesse een bericht naar het volgende e-mailadres: fmmnschalkhaarburendag@coa.nl.

Kom langs voor koffie, thee en een leuke ontmoeting met bewoners en medewerkers van het asielzoekerscentrum aan de Frieswijkerweg, Gebouw R, tussen 10:30 uur – 13:00 uur.

Deel via