Gedeputeerde provincie op bezoek voor Dorpshuis

Op vrijdag 11 oktober (14.00 uur) aanstaande komt gedeputeerde Gert Harm ten Bolscher naar Schalkhaar. Hij beheert als gedeputeerde van de provincie Overijssel onder andere de portefeuille Leefbaar Platteland. In dat kader wil hij zich graag door de initiatiefnemers bij laten praten over hun mooie plan een dorpshuis op te richten in Schalkhaar.

SCHALKHAAR – ‘Zoals wellicht bekend krijgen we hopelijk een subsidie van het Europees subsidieprogramma voor projecten die bijdragen aan de leefbaarheid van het platteland’, vertellen Martin Koot en Johan Schintz. ‘Naast goede ondersteuning die we van de gemeente Deventer (Vitaal Platteland en dorpenplatform) ondervinden, speelt met name de provincie bij deze Leader subsidieaanvraag een belangrijke en ondersteunende rol.’

De Stichting Dorpshuis Schalkhaar is uiteraard verheugd dat Gert Harm ten Bolscher op bezoek komt en heeft al een goed verhaal voor hem klaar. Ook zullen enkele andere vertegenwoordigers van de provincie Overijssel en gemeente Deventer bij dit bezoek van de gedeputeerde aanwezig zijn.

Deel via