Herfstmarkt bij De Oorsprong: gezellig uitje!

Een hartstikke leuke, volle en bijzondere Herfstmarkt bij De Oorsprong aan de Spanjaarsdijk 68: meer dan 30 kraamhouders maken deze Herfstmarkt op zondag 13 oktober a.s. tot een gezellig uitje. Met veel ideeën voor cadeautjes, met mooie producten van eigen streek en veel enthousiaste kraamhouders!

SCHALKHAAR – Ook komt er een mobiele stokerij voor appelstroop. Verder is het terras open en is er voor de kinderen een springkussen en onder meer de mogelijkheid om te leren vilten. Dus iedereen is van harte welkom op zondag 13 oktober a.s. tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Kom ruiken, proeven en genieten van ambachtelijke streekproducten en beleef deze bijzondere plek!

De Oorsprong, centrum voor ambachtelijke streekproducten, vindt u aan de Spanjaardsdijk 68, in het buitengebied van Schalkhaar. Het complex omvat een restaurant, een kaasmakerij, bakkerij en brouwerij en verschillende andere werkplaatsen. Ook is er een winkel waar lokale ambachtelijke producten te koop zijn en er is een permacultuurtuin. Kom eens langs en beleef de leukste workshops en lekkerste streekproducten.

Sinds 1 april 2024 heeft De Oorsprong een nieuwe eigenaar. Nuri Sevgin heeft het complex gekocht van Conchita en Jeroen Bartels. Nuri’s dochter Rezan beheert het complex. Daarmee is er een nieuwe impuls in de exploitatie gekomen. Het lekkende dak van de winkel is vakkundig hersteld door bouwbedrijf Mensink vóór de overdracht. Verder verandert er niet veel. De huurcontracten van de huurders zijn natuurlijk voortgezet.

Meer informatie over De Oorsprong vindt u op de website: www.nieuweoorsprong.nl

Deel via