Getuigenoproep: meisjes (9) verbaal lastig gevallen nabij Groot Wielens/Dokter Themmensingel

‘Wij willen dit graag met jullie delen om alert en waakzaam te zijn: onze dochter (9) is samen met haar vriendinnetje (9) rond 17:00 uur nabij Groot Wielens/Dokter Themmensingel lastig gevallen door een jongeman op een fiets die ze staande hield en verbaal (met seksueel getinte opmerkingen) lastig heeft gevallen. Beide kinderen zijn zich rot geschrokken en zijn aangedaan.’

SCHALKHAAR – Het gaat om een blanke jongen, 16 jaar (volgens eigen zeggen), geen accent, bruine ogen, bruin haar en opvallend grote ogen. Hij droeg een zwarte Puma broek, zwarte jas met logo op de mouw, zwart petje, witte schoenen, een stoppelbaard en veel puisten. De jongen reed op een zwarte fiets en had een tas van de Lidl. De jongen kwam over alsof hij onder invloed was.

De wijkpolitie en handhaving zijn ingeschakeld. Wie meer weet of misschien camerabeelden/deurbelcamera’s in de omgeving heeft, mag een e-mail sturen naar redactie@inschalkhaar.nl, dan brengen wij je in contact met de ouders/verzorgers van de meisjes. Je mag ook zelf contact opnemen met de politie onder referentienummer 241009-PS291779772. Bel: 0900-8844.

Deel via