Plannen dorpshuis gepresenteerd aan provincie en gemeente

Gistermiddag heeft het bestuur van Stichting Dorpshuis Schalkhaar haar plannen gepresenteerd aan een aantal bestuurders en adviseurs om een dorpshuis in Schalkhaar te realiseren. Het gezelschap bestond o.a. uit de gedeputeerde van de provincie Overijssel Gert Harm ten Bolscher, wethouder Marcel Elferink en de wijkmanager Merel Arink van de Gemeente Deventer.

SCHALKHAAR – Daarnaast waren er medewerkers van ‘Kracht van Salland’ en ‘Leader in Salland’ bij de bijeenkomst en vanuit de Lebuïnusparochie was penningmeester Harry Elshof aanwezig. Na de presentatie heeft bestuurslid Jan Daggenvoorde een rondleiding gegeven in het huidige gebouw en heeft hij toegelicht welke verbouwingen er gerealiseerd moeten worden.

De aanwezigen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om vragen te stellen. Zij reageerden enthousiast op de plannen van de stichting. De voorzitter Martin Koot (links op de foto) heeft de bijeenkomst afgesloten. Hij sprak de hoop uit dat deze bijeenkomst mede helpt om de ambities te realiseren om weer een dorpshuis in Schalkhaar te hebben in de loop van 2025.

Op de foto rechtsboven in onderstaande collage staan voorzitter Martin Koot, wethouder Marcel Elferink (gemeente) en gedeputeerde Gert Harm ten Bolscher (provincie).

Deel via