Met meer lef op weg, met KANN!

Al bijna twee jaar heeft Karin Langereis-Timmer haar eigen praktijk in Schalkhaar: KANN! ‘Ik mag mijn gesprekken met ouders, jongeren en/of kinderen voeren in dit prachtige pand aan de Koningin Wilhelminalaan, het voormalige gemeentehuis’, toont onze dorpsgenoot zich trots.

SCHALKHAAR – Karin werkt niet alleen in ons dorp, maar wóónt er dus ook. Samen met haar man en drie jongens. Ze beweegt zich al ruim 20 jaar in de hulpverlening. Naast nog wat uren in de ambulante hulpverlening, heeft ze dus haar eigen praktijk. ‘Daarin begeleid ik ouders, jongeren en kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.’

Inzicht
Karin: ‘Dat kan zijn bij thema’s rondom bijvoorbeeld zelfvertrouwen, het vinden van balans, omgaan met emoties, verlies of echtscheiding. Ik werk systemisch en maak gebruik van (familie)opstellingen. Zo maak ik onder meer gebruik van de KAART. Een prachtig middel om snel en effectief inzicht te krijgen in wat er speelt en vervolgens de eerste stappen te zetten naar de gewenste situatie. Een beeld zegt zoveel meer dan woorden!’

Naast individuele trajecten geeft Karin, samen met haar collega Anneke, ook trainingen voor zorgprofessionals en zorgorganisaties. ‘Ik word er zo blij van’, glundert ze gedreven, enthousiast en open. ‘Bijvoorbeeld de basistraining LEF! Voor als jij meer wilt investeren in je eigen ik en in je persoonlijke (professionele) ontwikkeling. Deze start weer op maandagavond 21 oktober a.s. in Schalkhaar (19.30 – 21.30 uur) en er is nog plek!

Korting
Of wil jij eens kennismaken met de KAART in individuele sessies? Dat KANN! ‘Als je mij in oktober een bericht stuurt met vermelding van ‘eenmalige sessie op de KAART’ dan krijg je voor de locatie in Schalkhaar 50% korting op deze sessie’, biedt Karin aan. ‘Elk thema of dilemma, groot of klein, het kan en past op de KAART! Ik help je graag om met meer lef en vertrouwen jouw eigen weg te gaan’, besluit Karin.

Voor meer info over Karin en haar praktijk KANN! mag je kijken op haar website www.focusopwatkann.nl en/of volg KANN! op de socials als Facebook en Instagram.

Deel via